Ale!

Hopeakierre korvakorut

84,00 

Myyjä: Anitta Vierelä

Tämän käsintehdyn hopeakorviksen elegantin muotoilun lähtökohtana ovat kierteet: sulava jääpuikko, kihara, kaira, korkkiruuvi, savolainen vastaus… Koru taittaa valoa kauniisti kierteen liikkuessa.

Kokonaispituus 6 cm, kierreosa 4 cm
925 hopea
Valmistettu käsin Inarissa

Varasto loppu

Liity odotuslistalle, niin lähetämme sähköpostiisi tiedon kun tuotetta on jälleen saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): P04-K3105 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

”Hopeinen kierre,
kuin jääpuikko se sulaa,
keväällä räystään reunalla,
auringon säteiden hyväillessä sen pintaa ”

Anitta Vierelää kiehtoi ja kiusasi kierremuoto: kihara, jääpuikko, kairanterä, korkkiruuvi. Miten sen saisi tehtyä koruksi?

Monenlaisia lähestymistapoja kokeiltuaan Anitta löysi lopulta työtavan, jolla metallin voi ruuvata sopivasti kierteelle. Syntyneessä hopeisessa korvakorussa valo taittuu kauniisti kierteen heiluessa.

Kokonaispituus 6 cm, kierreosa 4 cm
925 hopea
Valmistettu käsin Inarissa

Käsin tehty on yksilö

Huomaathan, että kaikki Anitta Vierelän korut valmistetaan käsityönä. Toisin kuin teollisesti tehdyissä ja sarjatuotetuissa koruissa, käsintehdyt tuotteet eroavat hieman toisistaan. Kahta identtistä korua ole, joten tilaamasi tuote voi poiketa aavistuksen tuotekuvassa olevasta. Malli ja sielu on silti sama, ja valvomme tuotteiden laatua. Mikäli et kuitenkaan jostain syystä ole tyytyväinen, voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa.

Anitta Vierelä

Entinen teatterialan ammattilainen muuntui erilaisten juonenkäänteiden kautta kekseliääksi koruntekijäksi Inariin. Äidinmaidosta käsityöläisyyden perinyt Anitta Vierelä haluaa saada ihmiset iloiselle mielelle ja antaa palan Lappia kannettavaksi kauniin ja hauskan korun muodossa.

Tuotteet

Anittan suosittujen mallistojen aiheet – ja osittain materiaalitkin – löytyvät pohjoisen luonnosta ja eläimistöstä. Hän etsii uutta jatkuvasti eikä pitäydy yhdessä toimintakaavassa: tyylitellyt kasvit, ketut ja hirvet ilmestyvät aina uusiin materiaaleihin monien erilaisten tekniikoiden avulla. Anittan korut ovat kokeilevia, persoonallisia, nokkelia ja leikkisiäkin. Hän valmistaa ne alusta loppuun käsityönä Inarissa.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Anitta Vierelä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hopeakierre korvakorut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *