Käsintehdyt joululahjat 2021

Käsintehdyt joululahjat

Aito ja omaperäinen lappilainen käsityö on arvostettu lahja.
Tilaathan joululahjat postitse viimeistään 16.12.

100% käsityötä

Kotimaista käsityötä – tuet samalla suomalaista pienyrittäjyyttä.

100% rahat takaisin -takuu

Joululahjatakuu: Jos lahja ei miellytä, palauta veloituksetta 31.12. asti.

Viiden tähden laatua

Riippumattoman kolmannen osapuolen todentamissa asiakasarvosteluissa tuotteidemme keskiarvo on 4.8/5. Palvelumme keskiarvo on 4.8/5.

Jo kolmatta vuotta tyttöystävät, äidit, tyttäret, vaimot, mummot ja muut mimmit ovat saaneet lahjaksi lappilaisen laatukäsityön kauttamme. Olemme saaneet mykistävän ylistäviä arvosteluita ja terveisiä. Korut ovat hurmanneet, käyttöesineet tulleet kovaan käyttöön.

Anna sinäkin naiselle lahjaksi laatukäsityö. Käsintehty lahja on paljon erityisempi kuin ostarin tusinatuote. Niinhän on lahjan saajakin.


Klassinen joululahja: hopeakoru

Valitse rakkaasi tyyliin sopiva hopeakoru laajasta valikoimasta. Takuuhiteiksi naisille ovat osoittautuneet mm. Anitta Vierelän veikeät Kettu-sarjan korut. Katso myös Katja Maggan suositut hopeakorusarjat.

Kettu hopeariipus.
Kettu hopeariipus.

Vaimo kommentoi lahjastaan: ihanat!

Jari L. Kettu-korvakoruista

Lahjat luonnonmateriaaleista

Asettaisitko sinä Inarin kylmien järvien pohjilla lymyilleen mateen hiuksiisi? Kokeelliset korut lappilaisista luonnonmateriaaleista Lapin-hulluille tai luonnonlähäisille läheisille.

Ruskea Made Pisaralaukkaset
Ruskea Made Pisaralaukkaset

Katja Maggan suunnittelemia kalannahkaisia hiussolkia löytyy monta eri mallia. Tutustu solkiin.


Lappilaisissa käsitöissä meno on sielukas. Kaikki tuotteemme ovat intohimoisten ammattilaisten tekemiä, erittäin korkealaatuisia käsitöitä. Ne ovat ihastuttaneet jo satoja lahjansaajia, tästä todisteena kasvava kokoelma viiden tähden arvosteluita.

Inarin Käsityöpuoti
riippumattomasti tarkistettu
4.82 kaupan luokitus (589 arvostelua) | 4.87 tuotearvostelu

Lämmittävä joululahja: villahuivi tai viltti

Äitimuorille tai vilukissavaimolle huomaavainen lahja on villahuivi tai viltti. Kestävät villahuivit lämmittävät vuosikausia. Valitse suuri luonnonvillainen kaula- tai hartiahuivi tai ylellinen silkkivillahuivi kaulalle.

Käsinkudottu villahuivi ruskea pastelli.
Käsinkudottu villahuivi ruskea pastelli.

Upea, suurensuuri villahuivi! Lämmittää varmasti saajaansa vielä vuosia eteenpäin.

Annika Sumujen Inari -huivista

Voit tilata rauhallisin mielin. Mikäli lahja ei ole saajan mieleen, voit palauttaa sen 31.12. mennessä ja saat 100 % rahasi takaisin.


Sorvattu lahja: Puukulhot

Käsinsorvattu puukulho on käytännöllinen lahja, joka lisää esteettistä iloa arkeen.

Puukulho koivunpahka.
Puukulho koivunpahka.

Magnus Langen yli 50 vuoden kokemuksella sorvattujen puukulhojen design on minimalistista, kirkasta, juurevaa ja ennen kaikkea käytännöllistä. Jokainen esine on luotu käyttötarkoitus edellä ja raaka-aineen ehdoilla, pyrkien vapauttamaan esiin puunsisäinen kauneus.


Erähenkiset lahjat miehille ja naisille

Taidekäsityölahjat eräjormille ja eräjormittarille. Käsintehty puukko tai perhorasia kertoo kalastajalle tai metsästäjälle, että niitä sateessa ja kylmässä haettuja saaliita arvostetaan.

Lohi puinen perhorasia.
Lohi puinen perhorasia.

Petteri Kyrön käsintehdyt, puiset perhorasiat ovat taidekäsityötä käytännöllisimmillään. Tutustu Petterin tuotteisiin täällä.


Bonuskierros

Miten olisi jokin näistä?

Puutarjotin Sylitarjotin

Sylitarjotin sohvaperunalle

Sylitarjoitin on ratkaisu kaikkeen! Ruokailumukavuuden kokonaismullistaja pöydättömissä olosuhteissa. Einehdi sohvalla, vuoteessa, asuntovaunussa, leirinuotiolla, grillikodassa…

Taveämmi Pieksut -tilaustuotelahjakortti

Pieksulahjakortti kenkäfriikille

Käsintehdyt Taveämmi-kengät lahjakortilla. Tämä on varmasti joulun toivotuimpia lahjoja ainakin Pohjoisessa.

Tulosta itse -lahjakortti

Rahalahjakortti

Avoimella lahjakortilla lahjasta päättää saaja. Lahjakortilla voi ostaa kaikkia kokoelman tuotteita, myös tilaustuotteita. Tulosta itse PDF-tiedostosta tai tilaa valmiiksi painettu.


Huomaathan, että erämme ovat pieniä. Tuotteet loppuvat usein kesken. Joten eiköhän pistetä joulun lämmittävin lahja tilaukseen saman tien.