Joululahjatakuu

Joululahjatakuu 2020

Rahat takaisin jos lahja ei ole mieleinen


Joululahjatakuu 2020 pähkinänkuoressa

  • Tilaa joululahjat hyvissä ajoin rauhallisin mielin
  • 100% Rahat takaisin-takuu joululahjoille vuoden loppuun saakka
  • Varmistat, että saat toivomasi käsityön (tuotteita rajoitettu määrä)
  • Valitsemalla kotimaista käsityötä tuet kotimaista pienyrittäjyyttä

Mitä jos antaisit lahjaksi kotimaista laatukäsityötä? Inarin Käsityöpuodista hankittu lahja ilahduttaa saajaansa, ihan takuulla. Mikäli lahjansaaja ei pidä joululahjastaan, voit palauttaa sen 31.12.2020 mennessä ja saat 100 % rahasi takaisin, myös lähetyskulut.

Palautusprosenttimme on verkkokaupaksi poikkeuksellinen alhainen ja kaikki myymämme tuotteet korkealaatuisia. Tästä kertoo se, että tuotteillemme annettujen arvostelujen keskiarvo on peräti 4.8/5. Halusimme kuitenkin suoda lisää mielenrauhaa asiakkaillamme joululahjahankinnoissa. Pidensimme normaalia 14 päivän rahat takaisin -takuutamme niin, että 9.11. – 16.12. tehdyt ostokset voi palauttaa vuoden loppuun asti. (*

Inarin Käsityöpuodin tuotteet on tehty suurella rakkaudella ja vaivalla, ja toivomme, että ne löytävät kodin, jossa ne tulevat käyttöön ja tuottavat iloa pitkään. Ja olisihan kurjaa, jos saisi lahjan, joka ei ole aivan omaan mieleen. Joululahjatakuu pitää huolen siitä, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä.

Lämmintä joulua,

Inarin Käsityöpuoti ja kaikki käsityöläiset

Ps. Tilaamalla joululahjan hyvissä ajoin varmistat, että saat toivomasi käsityön. Tuotteitamme on tarjolla rajoitettu määrä ja suosituimmat tulevat loppumaan ennen joulua.  Ajoissa tilaamalla varmistat myös, että lahja tulee perille ajoissa. Normaali toimitusaika paketeille on 3-7 arkipäivää – tilaathan postitettavat joululahjat 16.12. mennessä. Emme suosittele Pikkupakettia toimitustavaksi aivan joulun alla, sillä kirjeposti voi ruuhkautua.

*) 17.12.-23.12. tehdyt ostokset normaalisti 14 päivän sisällä. Normaalit palautusehdot pätevät: tuotetta ei saa käyttää, se tulee palauttaa myyntikunnossa. Takuu ei koske tuotteita, joilla ei ole palautusoikeutta kuten tilauksesta vedostetut taideteokset ja tilaustuotteet.

Joululahjavinkkejä