Villahuivi harmaa XL

315,00 

Suunnittelija: Leila Korppila

Hillityn upea, erityisen suuri käsinkudottu harmaa villahuivi. Soveltuu kaulalle, lämpimäksi hartiahuiviksi, vauvan viltiksi, laskuvarjoksi ja moneen muuhun menoon. Kuvio Leila Korppilan oma versionti Lapin perinteisen villahuivin mallista.

Saatavilla myös uniikki Bling-versio, jossa on aavistus kultalankaa kuteen joukossa. Kultalanka kuluu ajan saatossa pois, mutta kude kestää senkin jälkeen purkautumatta.

Valmistettu korkealuokkaisesta, kotimaisesta villalangasta käsityönä.

Materiaali: Esito 100% kampavillalanka
Koko: XL (katso kokotaulukko) | 115x115cm + hapsut 12 + 12 cm
Värit: Pohjaväri harmaa, kuviossa punainen, valkoinen, musta + Bling-versiossa kultalanka

Poista

Lahjapaketointi

Tuotetunnus (SKU): P11-K3126 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Hillityn upea, erityisen suuri käsinkudottu villahuivi. Soveltuu kaulalle, lämpimäksi hartiahuiviksi, vauvan viltiksi, laskuvarjoksi ja moneen muuhun menoon. Kuvio Leila Korppilan oma versionti Lapin perinteisen villahuivin mallista.

Saatavilla myös uniikki Bling-versio, jossa on aavistus kultalankaa kuteen joukossa. Kultalanka kuluu ajan saatossa pois, mutta kude kestää senkin jälkeen purkautumatta.

Valmistettu korkealuokkaisesta, kotimaisesta villalangasta käsityönä.

Materiaali: Esito 100% kampavillalanka
Koko: XL (katso kokotaulukko alta) | 115x115cm + hapsut 12 + 12 cm

Villahuivin hoito-ohje

Käsinpesu 30 asteisessa vedessä. Tasokuivaus, älä ripusta roikkumaan märkänä. Villalanka hylkii likaa ja kestää pitkään. Usein pesuksi riittää pelkkä tuuletus.

Villahuivien kokotaulukko

Inarin Käsityöpuodissa myydään eri tekijöiden eri kokoisia villahuiveja, jotka soveltuvat eri käyttötarkoituksiin. Koon hahmottamisen avuksi olemme kehittäneet yhtenäisen kokotaulukon kaikkien myyjien villahuiveille.

Käyttötapa määrää huivikoon. Haluatko hartiahuivin, kaulahuivin vai takin allekin mahtuvan asusteen? Miehet pitävät usein pienemmistä huiveista kuin naiset.

S-kokoinen villahuivi

S-koko sopii lapsille hartiahuiviksi tai aikuisille kaulahuiviksi. Alle 60 sentin huiveja on harvoin myynnissä, ne ovat usein silkkivillaisia huiveja esim. takin alla pidettäväksi.

M-kokoinen villahuivi

Aika yleinen keskikoisen silkkivilla- tai villahuivin koko. Sopii kaulahuiviksi, kapeampiharteisille aikuisille hartiahuiviksikin.

L-kokoinen villahuivi

Yleisin huivikoko, sillä peruskangaspuut ovat n. 120 cm leveitä. Suuri silkkivilla- tai villahuivi, joka sopii aikuisille hartiahuiviksi tai kaulalla pidettäväksi. Ei mahdu takin alle.

XL-kokoinen villahuivi

Harvinaisempi, suuren suuri huivi. Riittää hartiahuiviksi vaikka härjälle. Isoja huiveja voi käyttää myös esim. vainunpeittona tai hätävaravilttinä. Harvemmin silkkivillaisena. Yli 130 sentin huiveja tehdään harvoin.

Villahuivin koko määräytyy pidemmän sivun senttimääränä mitattuna ilman hapsuja.

Lisätiedot

Kultalankaa vai ei?

Bling-versio kultalangalla, Normaali versio ilman kultalankaa

Leila Korppila

Inarilaissyntyinen Leila Korppila on tehnyt käsitöitä yli 40 vuotta. Ison perheen vaatteissa ja sukissa, sekä kodin matoissa, verhoissa, liinoissa ja muissa tekstiileissä riitti harjoituspuhdetta. Itseoppinut Leila pääsi myöhemmin kudontapiireissä vanhojen kankureiden oppiin, joiden jakamien salaisuuksien avulla harrastus kehittyi taituruudeksi.

Tuotteet

Leilaa kiehtoo kudetöissä erityisesti haastavuus. Mitä vaikeampi, sen parempi. Leilan tuotteita ovat mm. korkealaatuisista materiaaleista valmistetut, upeat, suuret villahuivit, shaalit, viltit ja poppanat, jotka erottaa massasta erityisen tarkka käsiala.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Leila Korppila

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Villahuivi harmaa XL”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *