Ale!

Riekko isot korvakorut hopea 8 laukkasta

175,00  150,00 

Suunnittelija: Anitta Vierelä

Upeat, käsintehdyt, isot korvakorut Anitta Vierelän suunnittelemaa Riekko-korusarjaa. Sarjan suurin korvismalli.

Riekkofiguuri on koristeltu sahatuilla aukoilla ja skramboleeraamalla. 8 laukkasta tuo koruun liikettä, välkettä ja elävyyttä. Kiinnitetään korvaan hopeatapilla ja silikonitupella.

Huom. Lisäkuvissa kevään 2020 malli, nyt myytävä talven 2020 malli poikkeaa hieman: sitä ei ole pyöristetty ja reikiä on neljän sijaan kolme.

Figuuri, laukkaset ja tapit 925 hopeaa
Figuurin pituus ~3,5cm (laukkasten kanssa 6,5cm)
Figuurin leveys ~1,5cm
Valmistettu käsityönä Inarissa

Sarjaan kuuluu myös sormus ja eri mallisia korvakoruja.

14 pv ilmainen vaihto ja palautus.

Vain 1 varastossa

Lahjapaketointi

Tälle tuotteelle on mahdollista ostaa lisäpalveluna ympäristöystävällinen lahjapaketointi. Osta lahjapaketointi täältä.

Tuotetunnus (SKU): P04-K3126 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

”Riekko nauraa räkättää,
jäljet hauskat lumeen jättää,
kuin taidetta keväthangella,
riekko tuo puhtoinen, keikistelee,
puvullansa valkealla”

Riekko on lappilaisessa mytologiassa elämän lintu. Monelle entisajan lappilaiselle se oli sitä ihan käytännössäkin: sitä metsästettiin ruoaksi ja sillä käytiin kauppaa norjalaisten kanssa.

Käydessään talvihangilla valkoisessa höyhenpuvussa lintu on paitsi hohtavan puhdas, myös kaunis muodoltaan. Riekon estetiikka viehätti Anitta Vierelää niin paljon, että hän suunnitteli sille omistetun korusarjan.

Sarjan korvakorujen ja sormuksen riekko-figuurien reunat sekä pintaan sahatuttujen aukkojen reunat on koristeltu skramboleerauksella. Isommissa koruissa killuvat hopealaukkaset elävöittävät korua ja saavat aikaan kaunista, helkkyvää valoa.

Riekko-sarjan isot hopeakorvakorut 8 laukkasen malli
Figuuri, laukkaset ja tapit 925 hopeaa
Figuurin pituus ~3,5cm (laukkasten kanssa 6,5cm)
Figuurin leveys ~1,5cm
Valmistettu käsityönä Inarissa

Käsin tehty on yksilö

Huomaathan, että kaikki Anitta Vierelän korut valmistetaan käsityönä. Toisin kuin teollisesti tehdyissä ja sarjatuotetuissa koruissa, käsintehdyt tuotteet eroavat hieman toisistaan. Kahta identtistä korua ole, joten tilaamasi tuote voi poiketa aavistuksen tuotekuvassa olevasta. Malli ja sielu on silti sama, ja valvomme tuotteiden laatua. Mikäli et kuitenkaan jostain syystä ole tyytyväinen, voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen ilmaiseksi 14 päivän kuluessa.

Lisätiedot

Koko

16,5 mm, 17 mm, 17,5 mm, 18 mm, 18,5 mm, 19 mm, 19,5 mm, 20 mm

Anitta Vierelä

Entinen teatterialan ammattilainen muuntui erilaisten juonenkäänteiden kautta kekseliääksi koruntekijäksi Inariin. Äidinmaidosta käsityöläisyyden perinyt Anitta Vierelä haluaa saada ihmiset iloiselle mielelle ja antaa palan Lappia kannettavaksi kauniin ja hauskan korun muodossa.

Tuotteet

Anittan suosittujen mallistojen aiheet – ja osittain materiaalitkin – löytyvät pohjoisen luonnosta ja eläimistöstä. Hän etsii uutta jatkuvasti eikä pitäydy yhdessä toimintakaavassa: tyylitellyt kasvit, ketut ja hirvet ilmestyvät aina uusiin materiaaleihin monien erilaisten tekniikoiden avulla. Anittan korut ovat kokeilevia, persoonallisia, nokkelia ja leikkisiäkin. Hän valmistaa ne alusta loppuun käsityönä Inarissa.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Anitta Vierelä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Riekko isot korvakorut hopea 8 laukkasta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *