Raitatuohi käsintehty puukko

329,00 

Suunnittelija: Petteri Kyrö

Tästä ei puukko paljoa komistu. Raitatuohi on Petteri Kyrön suunnittelema tuohikahvapuukko, joka on valmistettu alusta loppuun käsityönä laadukkaista materiaaleista.

Kahva on valmistettu raidanjuuresta ja lappilaisesta koivuntuohesta. Laadukas Broström-hiiliterästerä. Helat uushopeaa. Tuppi naudannahkaa. Terän pituus: 75 mm.

Käsintehty puukko on arvostettu lahja merkkipäivänä.

Ilmainen toimitus koko maahan.
14 pv ilmainen vaihto ja palautus.

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): P10-K3209 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kahva: raidanjuuri, koivuntuohi
Terä: 75 mm Broström
Helat: Uushopea
Tuppi: Naudan nahka

Petteri Kyrö

Ivalojoen rantatörmällä, pienessä Koppelon kylässä työskentelee kokenut kovien materiaalien taidekäsityöläinen, joka antaa luonnon puhua töissään. Petteri Kyrö etsii luonnon muovaamia tekstuureita lähes kaikkiin luomuksiinsa: poronluun kauniinruskeaa pintaa, tai Lapin loimukoivun sisällä piilottelevia kuvioita… Persoonallisen arvaamattomat materiaalit tekevät jokaisesta tuotteesta uniikin yksilön.

Petterin käsityötuotteissa näkyy myös muun taiteellisen työskentelyn vaikutus. Luonnosta inspiroituneet piirrokset ja maalaukset siirtyvät korujen muotoihin ja puutöiden koristeisiin.

Tuotteet

Petterin pajassa valmistuvat laadukkaat puukot, perhot, perhorasiat, akvarellit, poronsarvikorut ja sisustustuotteet, kaikki luonnon ehdoilla. Hän hyödyntää käsityötuotteissaan metalleja ja Lapin materiaaleja: puuta, poronluuta ja nahkaa. Joskus puukonkahva voi löytyä polttopuupinosta.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Petteri Kyrö

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Raitatuohi käsintehty puukko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *