My Skin the Earth: Unsung

300,00 

Suunnittelija: Mari Hokkanen

My skin the Earth: Unsung (2010)
Hahnemühle-vedos
Koko 29 x 27.7 cm
Editio 5 kpl
Vedos 1/5
Signeerattu

Ilmainen toimitus koko maahan.

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): P05-K3144-1-1 Osasto:

Kuvaus

I’m fascinated by all living vanishing. This seemingly simple idea led to My Skin The Earth. The series was shot in Finland and Russia 2008-2010. I experimented with long exposure times and double exposure.

Mari Hokkasen teos Unsung (2010) sarjasta My skin the Earth.  Korkaluokkainen vedos Hahnemühle-taidepaperille. Koko 29 x 27.7cm. Editio 5 kappaletta. Myynnissä vedos 1/5.

Huomaathan, että teos toimitetaan kehystämättömänä. Toimitusaika 1-2 viikkoa.
Teos vedostetaan vain asiakkaan tilauksesta, joten teoksella ei ole palautusoikeutta viitaten Suomen kuluttajansuojalain kuudennen luvun 16§ 3. momenttiin.

Mari Hokkanen

MARI HOKKANEN on helsinkiläinen valokuvataiteilija, jonka tie on tuonut usein Inariin ja toisaalta vienyt viime vuosina Iraniin. Hän on pitänyt yksityisnäyttelyitä ja osallistunut ryhmänäyttelyihin Suomessa ja ulkomailla, mm. Skotlannissa, Virossa, Saksassa, Portugalissa ja Espanjassa. Hänen kuvalliset tarinansa ovat näyteltyjä kohtauksia ja kierrätetyistä materiaaleista rakennettuja installaatioita, joita dominoi vahvasti väri.  Surrealistiset kuvat käsittelevät vakavia aiheita, mutta naivistinen visuaalisuus jättää tilaa myös humoristiselle tulkinnalle. Hokkasen tuotantotapa voidaan lukea osaksi valokuvan omakuva-genreä, sillä hän esiintyy kuvissa usein itse. “Työni etenee kehittyvänä prosessina tikku-ukkopiirroksistani valmiiseen kuvaan. Työskentelyni muistuttaa leikkiä siinä mielessä, että kuvan visuaalisuus riippuu siitä mitä onnistun rakentamaan. Kuvieni lähtökohtana oleva teema muovautuu ja tarkentuu lavasteita valmistaessani. Tämän kaltainen kuvan tekotapa, jota en voi täydellisesti hallita, pitää yllä mielenkiintoani kuvan tekemiseen.” Tuotteet Käsityöpuodin myyntikokoelmasta voi hankkia sarjojen Flower Performances (2011-2012), Set & Setting (2012 -) ja Room of Colors (2018 -) Hahnemühle-vedoksia (editio 5 kpl, koot 29 x 29 – 42 cm), joita on ollut vain harvoin saatavilla.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Mari Hokkanen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “My Skin the Earth: Unsung”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *