Laine juomalasit useita värejä

39,00 

Suunnittelija: Iita Villiina Jaakonaho

LAINE-käyttölasisarjan juomalasit.

LAINE-käyttölasisarja leikittelee keveillä ja iloisilla väreillä, jotka yhdessä yksinkertaisten muotojen kanssa tuovat piristystä arjen kattauksiin. Nousut ja laskut (aallot) lasin pinnassa taittavat kauniisti valoa luoden ympärilleen pehmeää välkettä.

Useita värejä. Myydään kappaleittain, kokoa mieleisesi paletti.
Halkaisija n. 8cm, korkeus n. 5-6cm.
Käsinpuhallettu, signeerattu.

14 pv ilmainen vaihto ja palautus.

Poista

Lahjapaketointi

Tälle tuotteelle on mahdollista ostaa lisäpalveluna ympäristöystävällinen lahjapaketointi. Osta lahjapaketointi täältä.

Tuotetunnus (SKU): P01-L3012-A-E Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

LAINE-käyttölasisarjan juomalasit. Värit: tumma ja vaalea vihreä, pinkki, ruskea, lila ja kirkas.

Sarjan tuotteet on painettu “optiseen muottiin” (refla-muotti), joka antaa tuotteiden pintaan niiden aaltoilevan rakenteen. Nousut ja laskut (aallot) lasin pinnassa taittavat kauniisti valoa luoden ympärilleen pehmeää välkettä.

Myydään kappaleittain, kokoa mieleisesi paletti.
Halkaisija n. 8cm, korkeus n. 5-6cm.
Käsinpuhallettu, signeerattu.

Vapaasti puhallettu on yksilö

Huomaathan, että kaikki Iita Villiina Jaakonahon tuotteet tehdään vapaasti puhaltaen käsityönä alusta loppuun. Toisin kuin teollisesti tuotetuissa tuotteissa, kahta identtistä tuotetta ei ole. Sarjojen tuotteilla voi siis olla joidenkin millien eroavaisuuksia. Tältä ei voi välttyä vapaasti puhallettaessa, mutta lopputulos on kuitenkin silmää miellyttävä. Tuotteet tarkistetaan niin, että samat tuotteet ovat (silmämääräisesti) mahdollisimman yhteneväisiä kooltaan.

Laine-lasien pohjasta löytyy väritön kohta. Tämä ole virhe, vaan ns. punttelinjälki. Puntteliksi kutsutaan pientä määrää lasia, jonka avulla puhallettava esine käännetään ympäri suuaukon avaamista, eli “driivaamista” varten. Värijauhe sulatetaan lasimassaan uloimmaiseksi, joten puntteli vie aina pienen määrän väriä mukanaan, kun se lopuksi irrotetaan esineestä. Lähes jokaisesta käsin puhalletusta esineestä voi punttelijäljen löytää ja siitä tietää esineen varmasti olevan käsityötä.

Lisätiedot

Väri

Tumma vihreä, Vaalea vihreä, Pinkki, Ruskea, Kirkas, Lila

Iita Villiina Jaakonaho

Hehkuvan kuuma, sula, vapaa ja vaarallinen, mutta kuitenkin kesytettävissä.” Lasi kuulostaisi vieneen inarilaisen Iita Villiina Jaakonahon sydämen. Materiaali ja sen haastavuus on kiehtonut ja pitänyt otteessaan jo viisi vuotta, eikä uuden oppiminen lopu ikinä kesken.

Tuotteet

Iita Villiina puhaltaa värikkäitä koriste-esineitä sekä käsityönä valmistettuja, yksinkertaisen kauniita ja laadukkaita käyttötavaroita vaihtoehdoksi massatuotetulle lasille. Hänen jäljestään voisi käyttää vaikkapa sanoja kevyt, ilmava, soljuva, ajaton. Jotain virtaavaa esineisiin on jäänyt, vaikka lasi on jähmettynyt.

Lasinpuhallus on pohjoisessa harvinainen itseilmaisun muoto, eikä sieltä löydy vielä montakaan puhallushyttiä. Iita Villiinan lasituotteet eroavatkin Puodin muusta valikoimasta sillä, että ne on puhallettu Ruotsin puolella eikä Suomessa.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Iita Villiina Jaakonaho

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Laine juomalasit useita värejä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *