Isot korvakorut Sateenkaari hopea

175,00 

Suunnittelija: Anitta Vierelä

Isot korvakorut hopeaa. Sateen ja auringonpaisteen liitto, sateenkaari on ikuistettu Anitta Vierelän suunnittelemien korvakorujen aiheeksi. Taottu hopeakaari kuvaa sateenkaarta, erikokoiset hopealaukkaset sadetta. Korvakorujen liikkuessa hopea välkkyy kauniisti.

Materiaali: 925 hopea
Koko: 4,5 cm x 6 cm
Tehty käsin Inarissa.

Varasto loppu

Liity odotuslistalle, niin lähetämme sähköpostiisi tiedon kun tuotetta on jälleen saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): P04-K3151 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

”Sateenkaaren yllä Inarijärven nään,
kaukana sataa,
aurinko pilven takaa lipuu esiin,
tunnen sen, kohta lämpö luokseni palaa,
ehkäpä jo tänään”

Näyttävät, käsin tehdyt hopeakorvakorut.  Saatavilla myös samalla aiheella versio, jossa hopeakaaren tilalla tuohikaari.

Käsin tehty on yksilö Huomaathan, että tämän Anitta Vierelän tuotteen valmistuksessa on käytetty luonnonmateriaaleja ja se on valmistettu käsityönä. Toisin kuin teollisesti tehdyissä ja sarjatuotetuissa koruissa, käsintehdyt tuotteet eroavat hieman toisistaan. Kahta identtistä korua ole, joten tilaamasi tuote voi poiketa hieman tuotekuvassa olevasta. Malli ja sielu on silti sama, ja valvomme tuotteiden laatua. Mikäli et kuitenkaan jostain syystä ole tyytyväinen, voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa.

Anitta Vierelä

Entinen teatterialan ammattilainen muuntui erilaisten juonenkäänteiden kautta kekseliääksi koruntekijäksi Inariin. Äidinmaidosta käsityöläisyyden perinyt Anitta Vierelä haluaa saada ihmiset iloiselle mielelle ja antaa palan Lappia kannettavaksi kauniin ja hauskan korun muodossa.

Tuotteet

Anittan suosittujen mallistojen aiheet – ja osittain materiaalitkin – löytyvät pohjoisen luonnosta ja eläimistöstä. Hän etsii uutta jatkuvasti eikä pitäydy yhdessä toimintakaavassa: tyylitellyt kasvit, ketut ja hirvet ilmestyvät aina uusiin materiaaleihin monien erilaisten tekniikoiden avulla. Anittan korut ovat kokeilevia, persoonallisia, nokkelia ja leikkisiäkin. Hän valmistaa ne alusta loppuun käsityönä Inarissa.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Anitta Vierelä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Isot korvakorut Sateenkaari hopea”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *