Lattiatyyny Hanki

459,00 

Suunnittelija: Nita Rebekka Huomo

HANKI-lattiatyyny. Laadukkaista materiaaleista käsin valmistettu, painava sisustustekstiiliteos.

Koko: 70cm x 70cm

Materiaalit:
Loimi: 100% puuvilla kalalanka
Kude: puuvilla trikoo, 100% villalanka, kierrätetty paljettikangas

Voit täyttää tyynyn itse mieleiselläsi sisustustyynyllä, tai valita lisäpalveluna täytön.

Huom. poikkeava toimitusaika 1-2 viikkoa.

Ilmainen toimitus koko maahan.
14 pv ilmainen vaihto ja palautus.

Vain 1 varastossa

Voit täyttää tyynyn mieleiselläsi sisustustyynyllä, tai valita lisähintaan valmiiksi täytettynä.

Tuotetunnus (SKU): P07-K3078 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Levähdä hetki pehmoisessa puuterilumessa ja koe auringon kimallus pienissä lumikiteissä hangenpinnalla.

HANKI-lattiatyyny on saanut inspiraation suomalaisesta perinneryijyistä ja tunturinlakien valkoisista puuterihangista. Käyttötarkoitus on modernisoitu tyylikkääksi sisustustyynyksi, jota voi käyttää monin eri tavoin. Se voidaan sijoittaa lattialle, sohvalle tai vaikka rekeen.

Jokainen tyynyn nukka on vaivaa säästämättä erikseen leikattu ja käsin solmittu. Nukan sekaan on satunnaisesti solmittu kimaltavaa paljettikangasta, joka luo pintaan kaunista eloa ja kiiltoa. Tyynyä kudottaessa sidoksena on käytetty toimikasta. Tämän ansiosta tyynyyn on saatu paljon lisää painoa, joka auttaa tyynyä pysymään hyvin paikallaan.

Perinteisesti kangaspuilla kudottu tyyny on valmistettu alusta loppuun käsin, ilman teollisia työvaiheita tai välineitä. Tyynyn nukka on käsin solmittu. Materiaaleina on käytetty laadukkaita luonnonkuituja, jotka tekevät tästä tuotteesta ylellisen ja arvokkaan tuntoisen. Kierrätetty paljettikangas lisää tyynyn eloisuutta ja loistoa.

Koko: 70cm x 70cm

Materiaalit:
Loimi: 100% puuvilla kalalanka
Kude: puuvilla trikoo, 100% villalanka, kierrätetty paljettikangas

Voit täyttää tyynyn itse mieleiselläsi sisustustyynyllä, tai valita lisäpalveluna täytön.

Hoito-ohje: Tyynyn nukka saattaa kerätä sisäänsä pölyä ja roskaa. Paras tapa pitää huolta tuotteesta on huolellinen imurointi ja säännöllinen tuuletus ja tamppaus.
Ei hankausta eikä konepesua.

Nita Rebekka Huomo

Kankaankutoja Nita Rebekka Huomo suhtautuu työhönsä intohimoisesti. Hän seurasi unelmaansa muuttamalla etelästä Inariin toteuttamaan visiotaan. Nita Rebekka haluaa nostaa perinteisten, käsin valmistettujen tekstiilien arvoa tuomalla ne tähän päivään, ja tarjoamalla yksilöllisyyttä ja kotimaisuutta arvostaville asiakkailleen täysin uniikkeja tekstiiliteoksia.

Tuotteet

Kaikkialla ympärillämme vallitsee luonnon hallittu kaaos. Tätä ilmentävät myös Nita Rebekan modernit taide- ja sisustustekstiilit, joissa orgaanisen rönsyilevät elementit tasapainoilevat geometristen kudontakuvioiden kanssa. Nita Rebekka pitää suurista kontrasteista: kova materiaali kohtaa pehmeän, musta valkoisen. Hän rikkoo työssään perinteitä ja kokeilee rohkeasti uutta, mutta suuntaa aina määrätietoisesti hallittuun ja harmoniseen lopputulemaan. Kaikki Nita Rebekan tekstiilit syntyvät alusta loppuun asti käsityönä, korkealaatuisista materiaaleista. Jokainen teos on yksilönä valmistettu, massatuotantoa ei harrasteta.

Lisää tuotteita suunnittelijalta Nita Rebekka Huomo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lattiatyyny Hanki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *