Käsintehty sisustus

KÄSINTEHTY SISUSTUS

ihan omanlaisiin koteihin

Näitä ei näe joka pirtissä. Kohota kodin tunnelmaa uniikeilla, korkealuokkaisilla taidekäsitöillä ja sisustustekstiileillä. 100 % käsityötä suoraan suomalaisilta pienyrittäjiltä.

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin | Ilmainen 14 päivän vaihto & palautus | Turvalliset suomalaiset maksutavat | Maksuaikaa laskulla ja osamaksulla

Korkealuokkaiset puukulhot

Inarin Käsityöpuodin välittämät puuesineet ovat poikkeuksellisen korkealaatuisia muotoilultaan ja tekniseltä toteutukseltaan, sillä ne on valmistettu yli 50 vuoden kokemuksella ja näkemyksellä.


KÄSINPUHALLETTU LASI

Kauniit käsinpuhalletut lasituotteet ovat vaihtoehto massatuotetulle lasille. Valitse värikkäistä koriste-esineistä mieluisin. Vai onko yksinkertaisen tyylikäs kirkas lasi enemmän kotisi tyyliin sopiva?

Iita Villiina Jaakonaho puhaltaa lasitaide- ja koriste-esineitä sekä yksinkertaisen kauniita ja laadukkaita käyttötavaroita. Hänen jäljestään voisi käyttää vaikkapa sanoja kevyt, ilmava, soljuva, ajaton. Jotain virtaavaa esineisiin on jäänyt, vaikka lasi on jähmettynyt.

Käsinpuhallettu Laine-lasisarja
Käsinpuhallettu Laine-lasisarja

Laine-sarjan laseja


Merikivet & Koristepallot

Valitse lempivärisi! Orgaanisenoloiset Merikivet elelevät rauhallista elämää pöydällä tai seinällä. Käsinpuhalletut koristelasipallot voit pinota koriin tai ripusta kiinnityslenkistä roikkumaan.

Parvi Merikiviä

Just add-sarja

Käsinpuhalletut kulhot, kupit ja maljakot on koristeltu käsin kaivertamalla.

Laine-sarja

LAINE-käyttölasisarja leikittelee keveillä ja iloisilla väreillä, jotka yhdessä yksinkertaisten muotojen kanssa tuovat piristystä arjen kattauksiin.

Käsinpuhallettu Laine-lasisarja

UNIIKIT SISUSTUSTEKSTIILIT

Kaikkialla ympärillämme vallitsee luonnon hallittu kaaos. Tätä ilmentävät myös Nita Rebekka Huomon modernit taide- ja sisustustekstiilit, joissa orgaanisen rönsyilevät elementit tasapainoilevat geometristen kudontakuvioiden kanssa.

Valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista, alusta loppuun asti käsityönä aikaa ja vaivaa säästämättä. Nämä tekstiilit ovat niille, jotka arvostavat kotimaisuutta ja yksilöllisyyttä – jokainen tekstiiliteos on täysin uniikki eli niitä on myynnissä vain yksi kappale.

Kelo, käsinkudottu matto
Kelo, käsinkudottu matto. Etualalla Hanki-lattiatyyny.

KÄSINKUDOTUT VILLAVILTIT

Ylelliset, 100% villasta valmistetut viltit viileiden iltojen varalle ja sohvan tai sängyn päälle kaunistukseksi. Luonnollisen kauniit sävyt on saatu aikaan käyttämällä värjäämätömiä sekä kasvivärjättyjä villalankoja.

Erja Tuhkalan huolellisesti viimeistellyt tekstiilit ilmentävät vuosien kokemuksen mukana kehittynyttä omaperäistä kädenjälkeä ja näkemystä. Tuotteet on suunniteltu kestämään aikaa niin laadun kuin designinkin puolesta.

Hehku villaviltti
Hehku-villaviltti

Suunnittelijat

Tutustu paremmin suunnittelijoihin ja heidän tuotteisiinsa.